Welkom op het ledengedeelte van de Bariatrie Groep België

We zijn verheugd u hier te verwelkomen en willen u graag laten kennismaken met alle mogelijkheden die ons platform biedt. Of u nu al een maagverkleining hebt ondergaan of overweegt om er een te doen, dit is dé plek waar u lotgenoten kunt ontmoeten, steun kunt vinden en toegang hebt tot alle informatie die u nodig heeft voor een gezonde leefstijl na de ingreep.

Op ons ledengedeelte vindt u alles wat kan helpen bij uw persoonlijke reis naar een gezondere levensstijl na de maagverkleining. Hier krijgt u begeleiding op het gebied van voeding, mindset en beweging essentiële pijlers voor succesvol gewichtsverlies en behoud van resultaten. Binnen onze community kunt u ervaringen delen met gelijkgestemde individuen die dezelfde uitdaging hebben aangenomen als uzelf. Ons uitgebreide platform stelt ons in staat om betrouwbare informatie te geven en onafhankelijk advies te geven wat gebaseerd is op medische kennis en de praktijkervaring van vele anderen in dezelfde situatie. Wij hebben een team van deskundigen variërende van diëtisten, verpleegkundigen, GGZ-deskundige en natuurlijk lotgenoten.

Als grootste online platform voor mensen met een maagverkleining biedt onze website veel meer dan alleen maar een steun- of informatiepunt. We zijn een volwaardige en onafhankelijke patiëntenvereniging. Dus kom erbij, stel vragen, geef advies en deel uw verhaal met anderen die precies begrijpen wat het is om deze ingrijpende procedure te ondergaan. Samen kunnen we elkaar helpen om een positieve mindset te behouden en onze doelen te bereiken! Voel u vrij om rond te kijken en ontdek hoe dit ledengedeelte van Stichting Bariatriegroepbelgië u kan ondersteunen op weg naar een gezonde leefstijl na uw maagverkleining.

Praktische keuzehulp

Exclusieve informatie voor uw maagverkleining

Wat is een maagverkleining

Alle exclusieve content voor leden

Lotgenoten ondersteuning

Ontdek verhalen van anderen die ook het traject hebben doorgemaakt

Heb je een vraag of een probleem?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via ons contactformulier en dan helpen we je zo spoedig mogelijk verder.