Bariatrie Groep België

Wissel van uw abonnement in een paar klikken geregeld

Welkom bij Bariatrie Groep België, hét platform voor maagverkleining patiënten. We begrijpen dat uw reis naar een gezondere levensstijl uniek en persoonlijk is.

Daarom bieden we u twee verschillende lidmaatschap opties, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Video afspelen

Lidmaatschap opties

Online lidmaatschap

Het online lidmaatschap voor 35 euro, waarbij u op elk moment een upgrade kunt maken van het online lidmaatschap naar het fysieke lidmaatschap.

Voor wie is dit geschikt?

Voor iedereen die een beetje steun nodig heeft in zijn/haar zoektocht naar een stabiel gewicht met uw maagverkleining. Ook als u denkt geen steun nodig te hebben kan het lezen van praktische informatie u helpen om elementen over uzelf en uw maagverkleining beter te begrijpen.

Wat houdt het online lidmaatschap in?

Fysiek lidmaatschap

Kies onze optie voor fysiek lidmaatschap voor slechts € 80,- per jaar en geniet van een scala aan exclusieve voordelen.

Voor wie is dit geschikt?

Voor iedereen die graag thuis op de bank een magazine wil lezen en een mooi naslagwerk wil hebben, ook voor latere jaren. Daarnaast is dit lidmaatschap voor u geschikt als u graag meedoet aan evenementen en meer persoonlijke ontwikkeling wilt doormaken door onze E-Health programma’s. 

Het fysieke lidmaatschap voor Belgische leden is duurder dan het Nederlandse lidmaatschap omdat er hogere verzendkosten zijn om het magazine door heel België te verzenden.

Wat houdt het fysieke lidmaatschap in?