Lotgenoten vertellen hun verhaal over een maagverkleining

Maagverkleining en nu? – Voorlichtingsserie

Lotgenoten vertellen hun verhaal

Jenny en Helen vertellen over hun maagverkleining. Twee lieve lotgenoten die hun verhaal willen delen met jou. Zodat je zicht krijgt op wat een maagverkleining inhoudt. Je kunt er nog zoveel over lezen echter lotgenoten kunnen je het echte verhaal vertellen waardoor je meer en betere informatie krijgt.

Wat kan je verwachten uit deze video

Kijk mee en beleef de ervaringen van Jenny en Henny. Eerlijk en open vertellen ze wat hun ervaringen zijn voor de operatie. Hoe de screeningsdag verlopen is. Wat ze super spannend vonden en wat hun achteraf is meegevallen.

Ook nemen ze je mee naar de aanloop van de operatie. Waar moet je rekening mee houden en wat hebben ze meegemaakt. Ze vertellen over hoe dat alles verandert na je operatie. In deze aflevering laten we je zien wat je kunt verwachten voor- en na de operatie. Hoe je voedingspatroon verloopt en wat je kunt doen als het niet allemaal even gaat zoals gepland of er onzekerheden zijn. Ook vertellen ze hoe beweging een belangrijk onderdeel is van hun traject.

Bekijk de volledige video via ons Youtube Kanaal

Deze video is een onderdeel van een voorlichtingsserie deze kun je via deze link bekijken:

Maagverkleining en nu? – De Voorlichtingsserie.

Veel kijk plezier.

Mocht je vragen hebben stuur een email naar
info@bariatriegroepnederland.nl

Wil je graag nog meer informatie over je maagverkleining?

Wordt dan gelijk lid van de Bariatrie groep Nederland en ontvang exclusieve informatie en hulp rondom en na je maagverkleining.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email